Waterpolo WZ & PC Triton
 De Vereniging
 Zwemmen voor diploma's
 Wedstrijdzwemmen
 Trimzwemmen
 Evenementen
 Waterpolo 
  » Nieuws  
    » Archief  
  » Wedstrijdagenda en uitslagen  
  » Polocommissie  
  » Trainingstijden  
  » Wedstrijdniveaus  
  » Jeugd waterpolo  
  » Balsponsors gezocht  
  » Triton in het nieuws  
  » Foto album  

Follow TritonWeesp on Twitter

Onze sponsors:

  »  Waterpolo

Polo betekent balspel, waterpolo is dus een balspel in het water. Waterpolo kan je het beste vergelijken met handbal, maar dan in het water. Net zoals bij handbal is het de bedoeling dat je met de bal in het doel van de tegenpartij gooit. Het liefst meer dan de tegenpartij in ons doel gooit, want dat betekent dat wij dan hebben gewonnen! Het team dat het meest scoort is namelijk de winnaar van de wedstrijd.

Hou je van zwemmen, ben je handig met een bal, hou je van sporten in teamverband, en vind je gezelligheid belangrijk bij sporten? Kom gerust eens kijken bij de afdeling waterpolo van Triton en laat je overtuigen van deze veelzijdige sport. Je kunt al jong beginnen met waterpolo, namelijk als je 8 jaar bent en als je kunt zwemmen op het niveau van het B-diploma. In het begin leer je op een speelse wijze met een bal te gooien. Daarnaast leer je in teamverband te functioneren en krijg je spelinzicht. Als het goed gaat, kun je al waterpoloën in een competitie voor kinderen onder de 12.

Op dit moment hebben we een aantal herenteams. We willen ook graag een jeugdteam oprichten, dus als je interesse hebt, neem dan contact met ons op. De verschillende teams van Triton spelen in competitieverband tegen andere clubs in hun pool. Alle wedstrijden vinden plaats in het weekend. De trainingen zijn op dinsdag-, donderdag- en/of zaterdag eind van de middag voor de jeugd in het Victoriabad in Weesp.

Voor meer informatie over waterpolo of om een keer mee te trainen, kun je contact opnemen met  Melissa Costello, tel. 06 - 37473303, of stuur een email naar: waterpolo@triton-weesp.nl. 

Meer informatie is ook te vinden in bijgaande folder.
 info@triton-weesp.nl     Home  | Gewijzigd: Mar 1, 2015 10:03:48 AM door cschreuder  © WZ & PC Triton