Evenementen WZ & PC Triton
 De Vereniging
 Zwemmen voor diploma's
 Wedstrijdzwemmen
 Waterpolo
 Trimzwemmen
 Evenementen 
  » Nieuws  
    » Archief  
  » Clubweekend  
  » Foto album  
  » Wadlopen  

Follow TritonWeesp on Twitter

Onze sponsors:

  »  Evenementen

Binnen Triton bestaat een enthousiaste evenementencommissie die talloze evenementen voor de leden van Triton organiseert, zoals het clubweekend, talloze spelmiddagen, het oliebollentoernooi en het marathonzwemmen. Hieronder een overzicht:

Zwem4daagse

De zwem4daagse is een evenement voor iedereen die wil mee doen met dit evenement en die een A – diploma bezit.

 
Oliebollenzwemmen

Oliebollenzwemmen is een evenement waar alle zwemmers van Triton van 6 tot 11 jaar aan mee kunnen doen en als ze vriendjes/vriendinnetjes of neefjes/nichtjes hebben mogen die natuurlijk ook gezellig mee. Het is een feestje voor alle kinderen met veel leuke spelletjes in het water en natuurlijk niet te vergeten de oliebollen. Met de spelletjes worden punten behaald en het winnende team wint de R.G.W. Slijkoord Bokaal.

 
Marathonzwemmen

Marathonzwemmen is een evenement voor alle leden vanaf 11 jaar. De bedoeling van marathonzwemmen is dat je met een team zoveel mogelijk baantjes in een uur tijd zwemt. Iedereen zwemt om de beurt 100 meter (4 banen). Het is elk jaar weer een gezellig en druk bezocht evenement. Met als afsluiting met elkaar een oudejaarsborrel in het clubhuis.

 
M.H. van Schooten-Vader Bokaal

Deze bokaal is in het leven geroepen door de afdeling Wedstrijdzwemmen ter ere van M.H. van Schooten-Vader die zich jaren lang heeft en nog steeds inzet voor Triton en met name de afdeling Wedstrijdzwemmen. De evenementencommissie probeert hiervoor ieder jaar een nieuw soort wedstrijd te verzinnen waarmee deze bokaal gewonnen kan worden. Afgelopen jaar was hiervoor het onderwaterzwemmen georganiseerd. De bedoeling was om met je team zoveel mogelijk meters onderwater te zwemmen.

 
Clubweekend

Het Clubweekend is natuurlijk ook een erg gezellig weekend dat je niet mag missen. Het is voor alle leden van triton. Het is een weekend vol spelletjes, zwemmen en natuurlijk niet te missen de gezelligheid met elkaar. Kijk voor meer informatie, verslagen voor vorige jaren en foto’s bij het kopje Clubweekend.

 
Algemene evenementen

Verder proberen we door het hele jaar heen verschillende themafeestjes en andere activiteiten te organiseren voor alle leden van Triton - jong en oud - te organiseren. Zie de foto’s wat we zoal georganisseerd hebben vaak in samenwerking met de clubhuis en jeugdcommissie.

 
Demozwemmen

Ieder jaar in het laatste weekend van augustus wordt er traditioneel het Sluis en Bruggenfeest georganisseerd. De afgelopen jaren maakt Triton hier dankbaar gebruik van om zich, naast de jaarlijkse verenigingenmarkt waar Triton gepromoot wordt, ook zwemdemonstraties te geven in het water van “de Kom” van Weesp. Ieder jaar trekt dit veel publiek en het is een mooie aanvulling op de verenigingenmarkt die daarvoor gehouden is.

 

 
 info@triton-weesp.nl     Home  | Gewijzigd: Feb 14, 2014 9:37:46 AM door cschreuder  © WZ & PC Triton