Leeftijdsindeling

Jeugd < 11

In het begin leren de kinderen op een speelse wijze met de bal in het water te spelen en dit breid zich steeds meer uit naar meer inzicht over het spel en de regels. Verder bouwen ze conditie op, leren ze verschillende zwemtechnieken, krijgen ze balvaardigheidstraining, spelen ze oefenwedstrijdjes en leren ze samen te werken.

Jeugd < 15

Tijdens een training bouwen ze conditie op, leren en verfijnen ze verschillende zwemtechnieken, krijgen ze balvaardigheidstraining, spelen ze oefenwedstrijdjes en werken ze aan het spelen in teamverband. Op deze manier leren ze in teamverband te functioneren en krijgen ze steeds meer spelinzicht

Heren > 17

Tijdens de training bouwen/behouden zij hun conditie en werken zij aan hun balvaardigheid.

Dames > 17
Op dit moment is er helaas geen Triton Waterpolo damesteam we willen ook graag een damesteam oprichten, dus als je interesse hebt, neem dan contact met ons op.

Competitie

Vanuit de KNZB is er een competitie, waar Triton aan meedoet in 3 categorieën: EG1 (jeugd onder de 11), CG1 (jeugd onder de 15) en Heren1 (v.a. 17 jaar). Op dit moment is er geen jeugd van 15-16 jaar maar wanneer dit veranderd kunnen zijn in de A-competitie meespelen.

Competitiewedstrijden vinden altijd plaats op zaterdag of zondag en er is altijd een uit- en een thuiswedstrijd. Wanneer de wedstrijden ingepland zijn wordt er door de teamleiders geïnventariseerd wie er wanneer beschikbaar is.

Ook worden er gedurende het jaar toernooien georganiseerd voor de kinderen die nog te jong zijn voor de competitie.

Sponsoren

Kosten

De kosten voor de sponsoring van de wedstrijdbal bedragen 50 euro per wedstrijd. Met dat bedrag steunt u de Waterpoloërs van Triton en zet u uzelf of uw bedrijf voor even in de schijnwerpers.

Wat krijgt u er voor terug?
  • Er zal een bedankadvertentie worden geplaatst in het digitale clubblad “De Flitsen”. Ons digitale clubblad is te vinden op www.triton-weesp.nl
  • Tevens word de balsonsor altijd bekend gemaakt op Twitter @TritonWaterpolo
  • Als vanzelfsprekend bent u als ballensponsor van harte welkom om de door u gesponsorde wedstrijd en/of de andere thuiswedstrijden van Triton Waterpolo bij te wonen in het Victoriabad te Weesp
  • U ontvangt van ons een bewijs van betaling.

Ouderparticipatie

Wat betekend het voor ouders, wat verwachten we? Voor meer informatie verwijzen wij naar de waterpolocommissie