Clubhuiscommissie

Ons Clubhuis is “de plek” om na het sporten bijeen te komen. Onze bar is dan open om de zwemmers te voorzien van een hapje en een drankje.

Clubhuis

Op 24 augustus 2002 is het dak van zwembad Blijwater onder hevige regen bezweken. Hierdoor zijn wij ook ons clubhuis toen kwijtgeraakt. Een lange tijd zijn we met man en macht bezig geweest om het nieuwe clubhuis weer op te bouwen. Aangezien de club financieel niet in staat was om het clubhuis geheel zelfstandig te bekostigen, zijn wij op zoek gegaan naar sponsors. Zij hebben ons geholpen met geld, materialen en middelen. Een lijst van sponsors is hier te vinden.

Clubhuis

Het clubhuis is inmiddels ook al weer een keer verbouwd door vrijwilligers en heeft het een andere (bar)indeling gekregen en is alles in de kleuren van Triton geschilderd.

Via de voorzitters van de diverse afdelingen kan in de agenda het clubhuis gereserveerd worden voor bijvoorbeeld vergaderingen.

Het clubhuis wordt gebruikt door vele leden van de vereniging. Natuurlijk moeten we over het gebruik dan wel met elkaar een paar regels afspreken. Zo is er een Barreglement en een aantal Huisregels. Wanneer iedereen zich gedraagt zoals je thuis ook gewend bent, blijft het clubhuis mooi en netjes en bruikbaar voor iedereen.

Openingstijden

Onderstaand het schema met openingstijden van het clubhuis en welke afdelingen er op dat moment gebruik van maken. Uiteraard ook met de vermelding dat iedereen welkom is.

Dag Tijd Afdeling(en)
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Vanaf 22.00 uur Waterpolo
Vrijdag Vanaf 21.30 uur Wedstrijdzwemmen en trimzwemmen
Zaterdag Vanaf 20.00 uur Diplomazwemmen en evt. waterpolo
Zondag (alleen bij thuiswedstrijden) Wedstrijdzwemmen of waterpolo

Commissie

De Clubhuiscommissie bestaat uit de volgende personen:

  • Ria Bosma
  • Frans van de Berg
  • Erik Vermeulen
  • Dennis Kaale
  • Andries van Heiningen
  • Niels de Ruiter

Contact & Info

Naam contactpersoon: Ria Bosma
Telefoon: 06-28694794

Heeft u vragen, opmerkingen, ideeën en/of verbeteringen, dan kunt u via bovenstaand telefoonnummer contact opnemen.